,

2012 Crossing Over, A New Beginning

Dit is de officiële release van de volledige documentaire ‘2012 Crossing Over, A new Beginning’. Deze is nu gratis te bekijken. Je zult nu misschien wel denken, weer een documentaire over het beruchte jaar 2012. Maar niets is minder waar, want het gaat nu niet over het einde van de wereld, maar ze vertellen uitgebreid dat 21 december 2012 een datum is van een nieuw begin.

Deze documentaire is geproduceerd door Brave Archer Films.  Deel deze boodschap om deze film te ondersteunen door een kleine donatie te doen. Het is de sleutel tot de mogelijkheid om films te maken als deze!

21 dec 2012 is op de geest van iedereen. Wat zal het brengen? Is het het einde van de wereld? Een nieuw begin voor de mensheid? Of gewoon nog een jaar op de kalender? Deze documentaire onderzoekt een positief spiritueel perspectief op de gebeurtenissen van 21 december 2012. De film onderzoekt de galactische uitlijning, het ontwaken van bewustzijn, cycli van de evolutie, onze binair zonnestelsel met Sirius, de angst agenda in de media, wie er achter zit, liefde tegenover angst en nog veel meer. De film is geladen met verbazingwekkende openbaringen van de huidige tijd waarin we leven, van uitzonderlijke astroloog en leraar Santos Bonacci, geestelijke leiders Bud Barber, George Neo en nog veel meer. De documentaire is volledig geschoten in Full HD, geïllustreerd met high-end animaties en bevat originele muziek van Jonathan Kent. (Opmerking: De track in de trailer is van SimilarD)

Credits: Geschreven, Directed, Bewerkt en Geproduceerd door: Amel Tresnjic Cinematografie & Visual Effects: Amel Tresnjic

Inclusief Originele Muziek door: Jonathan Kent Geproduceerd door Brave Archer Films ® Deze film is volledig onafhankelijk gefinancierd en geproduceerd!

Bekijk hem hier:

httpv://www.youtube.com/watch?v=hlfYHAV1i8w

Kijk hier voor een overzicht van nog meer interessante documentaires.