Bij NuBewust.nl is het mogelijk om eenmalig of vaker een gastblog te schrijven. Hierbij is het mogelijk om een link te plaatsen naar je eigen website.

Richtlijnen

Om de kwaliteit te waarborgen van deze website heb ik een aantal richtlijnen opgesteld. Deze richtlijnen zijn ook deels voor je eigen belang:

1. Zorg voor unieke content:
Plagiaat is niet toegestaan. Content schrijf je voor deze website. Wel mag je na drie weken de content op elke andere plek gebruiken. Bijvoorbeeld op je eigen website.

2. Zorg voor goede content:
Hoe meer tekst, hoe beter Google begrijpt waar je artikel over gaat. Het is daarom van belang dat het artikel minimaal 500 worden bevat. Zorg er daarnaast voor dat het eenvoudig leesbaar is. Werk daarom met alinea’s, kopjes en zorg voor een pakkende titel. Verder moet het artikel in het Nederlands geschreven zijn. Het is niet toegestaan om dubieuze of kwetsende teksten te schrijven in de vorm van godslastering, racisme of sex gerelateerde onderwerpen.

3. Plaats maximaal 2 links:
Meer links op een pagina/post verlagen de waarde ervan. Daarbij mag je geen affiliate links gebruiken.

4. Een gastblog moet in één van de volgende categorieën passen:
gezondheid, klimaat, bewustzijn, economie, documentaires, wetenschap, milieu, duurzaamheid, biologisch, verzorging, politiek (een voorstel dat past bij NuBewust.nl kun je natuurlijk altijd insturen).

Hoe werkt het

Je moet jezelf eerst registreren op deze website om gastblogger te kunnen worden. Als dat gelukt is kan je direct een artikel plaatsen. Dit artikel zal eerst goed moeten worden gekeurd door de beheerder en zal daarna direct te zien zijn op de website in de door jou gekozen categorie. De beheerder heeft het recht enige wijzigingen aan te brengen in het ingestuurde artikel, zoals het verbeteren van spelfouten.

Registreer je hier als gastblogger!