Waar vind ik beste kortingen op mijn maaltijdbox?

kortingen-maaltijdbox

Misschien ben je nog helemaal niet bekend met het fenomeen ‘maaltijdbox’, maar het is iets wat steeds meer mensen elke week opnieuw thuisbezorgd krijgen. Een maaltijdbox is een boodschappenpakket vol ingrediënten en recepten om die week een aantal lekkere gerechten mee op tafel te zetten. Jong en oud genieten op deze manier van gezonde, voedzame en afwisselende maaltijden. Maar wat kost dat nou? In samenwerking met de grootste maaltijdbox vergelijker van Nederland zochten we het voor je uit.

De beste maaltijdboxen

Er zijn heel veel verschillende soorten foodboxen te koop. Biologische, vegetarische en natuurlijk ambachtelijke lokale boxen. Voor dit artikel hebben we een top 7 lijst samengesteld van maaltijdbox aanbieders die in heel Nederland bezorgen. Op deze manier kun je goed vergelijken en bekijken wat bij jou past. Een maaltijdbox is te koop in diverse groottes. Niet alleen kies je voor hoeveel personen je wilt koken, ook het aantal maaltijden (bijvoorbeeld 3 of 4) is van belang. De prijs per persoon wordt goedkoper naarmate de box groter wordt.

  1. HelloFresh

Prijs: €39 voor 3 maaltijden voor 2 personen
Voordeel: Ruime keuze uit gerechten en aanvullende boxen als ontbijt- fruit en wijnbox

  1. Marley Spoon

Prijs: €39,90 voor 3 maaltijden voor 2 personen
Voordeel: Wekelijks 12 nieuwe recepten, waaronder speciale bliksemsnelle recepten

  1. Ekomenu

Prijs: €39,00 voor 3 maaltijden voor 2 personen
Voordeel: Gezonde maaltijdbox met 100% biologische ingrediënten

  1. Albert Heijn

Prijs: €37,50 voor 3 maaltijden voor 2 personen
Voordeel: Je kunt ook je overige boodschappen laten meebezorgen

  1. De Krat

Prijs: €39,00 voor 3 maaltijden voor 2 personen
Voordeel: Eerlijk, biologisch en lekker eten, rechtstreeks afkomstig van de boer

  1. Beebox (Willem & Drees)

Prijs: €39,00 voor 3 maaltijden voor 2 personen
Voordeel: 100% biologisch, gezond en rechtstreeks van de boer + een ruim assortiment

  1. Mathijs Maaltijdbox

Prijs: €59 voor 2 volwassenen en 2 kinderen
Voordeel: Familiebox is 100% kindvriendelijk

Hoe moet je kiezen?

Bij het kiezen van een kookbox moet je letten op diverse aspecten. Zo heeft beebox bijvoorbeeld een 100% biologische box (indien je dat belangrijk vindt) en kun je bij ekomenu een koolhydraatarme box kopen. Wil je wat meer luxe, kies dan Marley Spoon of HelloFresh. Een smaakvolle afwisselende box is bijvoorbeeld de Mathijs Maaltijdbox. Elke box heeft zijn eigen smaak, verhaal en identiteit. Door verschillende pakketten te proberen kom je erachter wat bij jou en je gezin past. Prijs is natuurlijk ook een belangrijke factor.

Korting op je Kookbox

Voor nieuwe klanten zijn er altijd een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kun je met een HelloFresh kortingsbon maar liefst €25 voordeel behalen. Ook de actiecode van Marley Spoon geeft een voordeel van meer dan 20 euro. Op de allerhande box scoor je tijdelijk een prijsverlaging van €10. Maar hoe kun je dit activeren? Op de website van de grootste maaltijdbox vergelijker van Nederland vind je een actueel overzicht van de beste aanbieding.

Zelf een box geprobeerd?

Heb jij zelf al eens een box van HelloFresh of Marley Spoon geprobeerd? Wij zijn benieuwd wat jij daarvan vond. Was het lekker? Hoe ging het koken? Waren de recepten duidelijk? Waren de porties groot genoeg? Laat onder dit artikel een reactie achter.