Wat is een Lekker en Gezond tussendoortje?

gezond tussendoortje

Wat is nou een lekker en gezond tussendoortje?

Houd je ook zo van snoepen of lekkere tussendoortjes? Maar heb je er genoeg van dat je je vol propt met allemaal ongezonde etenswaren?

wat-zijn-lekkere-gezonde-tussendoortjes

Dan heb ik het antwoord voor je, neem eens een lekkere smoothie tussendoor. Dat is gezond en nog lekker ook, daarbij weerhoudt het je ervan om nog meer ongezonde tussendoortjes te snoepen.

Dit gezonde tussendoortje is in allerlei smaken te maken, u kunt het ook helemaal naar uw eigen smaak maken.

In hoofdzaak zitten er fruit, ijsklontjes, yoghurt en honing in. Het hoofd ingrediënt is vers fruit, maar nog gezonder is het om ook groente toe te voegen.

lekker-tussendoortje

Het is erg makkelijk klaar te maken, u bent slechts enkele minuten bezig met het maken van dit gezonde tussendoortje. U gooit alle ingrediënten in een blender of bij de staafmixer en deze doen het werk voor je. Vervolgens hoef je het alleen nog maar in een glas te gieten en je hebt een lekkere smoothie.

Dit tussendoortje is ook ideaal voor kinderen.

Door iedere dag een glas van dit gezonde tussendoortje aan uw kinderen te geven verzekerd u uzelf ervan dat uw kinderen iedere dag voldoende vitaminen binnen krijgen. Ook als uw kinderen graag nog meer willen is dit geen enkel probleem. Ze mogen hier zoveel van drinken als ze zelf willen.

Ook zal de drang naar andere tussendoortjes bij uw kinderen afnemen, omdat deze door het drinken van dit drankje verzadigd raken en dus geen behoefte meer hebben aan andere snacks. Het voorkomt dus dat uw kinderen ongezonde tussendoortjes gaan eten.

Het is niet alleen goed voor kinderen, maar uiteraard ook voor volwassenen. Het weerhoudt ook u ervan om ongezonde tussendoortjes te eten.

Als u iedere dag een groot glas van deze drank als tussendoortje drinkt, zult u merken dat ook u minder gaat snoepen. U zult door dit gezonde tussendoortje niet meer aan gaan komen en uiteindelijk gaat u ook langzaam afvallen.

Door de vitaminen die u dagelijks binnen krijgt zult u zich ook fitter en energieker gaan voelen, waardoor u meer behoefte krijgt om te gaan bewegen. Kortom, u zult op een gezonde manier gaan afvallen door slechts enkele minuten per dag te besteden aan het klaar maken van dit lekkere gezonde tussendoortje!

U kunt niet overal een smoothie maken en dus is het soms nodig om van tevoren een smoothie te maken. Als u dit van plan bent, kunt u de smoothie het best in de koelkast bewaren mits u van plan bent om het binnen twee dagen te nuttigen. Uw smoothie blijft dan net zo lekker, als u het dan wil gaan nuttigen, moet u wel even roeren.

Als je voor een langere periode een smoothie wilt bereiden is het aan te raden om deze in te vriezen. Houd wel rekening met een ontdooi periode. Deze smoothies zijn zelfs lekkerder en gezonder dan dranken uit de supermarkt.
Het beste is het om dit gezonde tussendoortje direct te drinken na het maken. Dit omdat er dan meer verse vitaminen in zitten en het dus een stuk gezonder is.

Succes!

Kijk voor meer info over smoothies met groente, fruit en meer ingrediënten op ilovegroenesmoothies.nl.

Ik houd van alles wat met gezondheid en reizen te maken heeft en blog graag over deze groene super drankjes. Ze boosten niet alleen je gezondheid maar helpen je ook om af te vallen. Beroemdheden zoals Jessica Simpson en Oprah drinken ze al met succes.